"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | Συλλογή βρεφικών τροφών για τον καταυλισμό προσφύγων στα Διαβατά
2639
post-template-default,single,single-post,postid-2639,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

Συλλογή βρεφικών τροφών για τον καταυλισμό προσφύγων στα Διαβατά

paidi_trofi.medium

Ενημερωθήκαμε από μέλος του συλλόγου μας ότι υπάρχει δριμύ πρόβλημα σίτισης των βρεφών στον καταυλισμό Διαβατών, ακολουθεί μέρος της ανακοίνωσης από το ΚΙΑΛΛΗ:

«EΠΕΙΓΟΝ: «Γίνε ΤΡΟΦΟΣ, σώσε ένα βρέφος»
Το ΚΙΑΛΛΗ συμμετείχε στη σύσκεψη φορέων που συγκάλεσε η Ελληνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης σχετικά με τις ανάγκες των προσφύγων. Στον καταυλισμό των Διαβατών υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός παιδιών και βρεφών (υπερβαίνει το 25% του συνόλου των προσφύγων). Η διατροφή των ενήλικων και των παιδιών είναι εξασφαλισμένη και παρέχεται κανονικότατα. Υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ για ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ και βρεφικές ΤΡΟΦΕΣ που δεν υπάρχουν ούτε στα διαθέσιμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες αλλά και ούτε στις αποθήκες του Στρατού. Mας ειπώθηκε ότι υπάρχουν βρέφη που τρέφονται μόνο κάθε 12 ώρες…»

Το Δέντρο Ζωής θα είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας σίτισης βρεφών του καταυλισμού, οργανώνοντας εβδομαδιαίες αποστολές βρεφικών τροφών, αρχίζοντας από αυτή την εβδομάδα. Παρακαλείσθε, όσοι επιθυμείτε να φέρνετε ένα κουτί βρεφικής τροφής – βρεφικού γάλατος (κάθε ηλικίας και συσκευασίας) στο γραφείο του συλλόγου (Παύλου Μελά 42, Τρίλοφος / Θεσσαλονίκης), οι μέρες και ώρες λειτουργίας του, είναι Δευτ+Τετ+Πέμ 18.00-20.00 μμ και Τρ+Παρ 10.00-12.00 πμ.

Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει αλλά δεν δύναται να έρθει από το γραφείο του συλλόγου, μπορεί να προβεί σε κατάθεση στον τραπεζικό λογ/μό αναφέροντας στην αιτιολογία ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ.ΛΟΓ.: 6919-133421-357
IBAN: GR32 0171 9190 0069 1913 3421 357

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συνεισφορά σας.