"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
2182
post-template-default,single,single-post,postid-2182,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωνικού συλλόγου «ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ», δια του Προέδρου Κωνσταντίνου Τοπαλούδη, σε εφαρμογή του άρθρου 8 του ισχύοντος καταστατικού και με την υπ’ αριθμό 08 / 2014 απόφαση – πρακτικό που έλαβε στην συνεδρίαση της 10 / 09 / 2014,

_

Σ υ γ κ α λ ε ί

_

τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Μίκρας – Τριλόφου του Δήμου Θέρμης (Δημοτικό Κατάστημα πρώην Δήμου Μίκρας) και ώρα ενάρξεως την 20:30 μ.μ.

_

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

_

1) Ενημέρωση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου ΔΣ.

_

2) ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:
α) Προηγούμενες
β) Τρέχουσες
γ) Μελλοντικές

_

3) Δημιουργία Νέων Μελών και υπενθύμιση τακτοποίησης εισφορών αυτών που ακόμη οφείλουν το 13 ή/και το 14.

_

4) Προτάσεις θεμάτων προς συζήτηση από τα μέλη.

_

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 2/3 των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύλλογο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Επίσης, δυνάμει του Καταστατικού του Σωματείου, κάθε μέλος του Συλλόγου δύναται δια εγγράφου εξουσιοδοτήσεως να εκπροσωπήσει μέχρι τρία μέλη στη Γενική Συνέλευση.

_

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2014, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 20 Ευρώ ανά οικογένεια.

_

Σας επισημαίνουμε ότι η παρουσία απάντων στη καλούμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι ύψιστο ηθικό καθήκον και έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης.

_

Εδώ θα βρείτε την εξουσιοδότηση εκπροσώπισης σε μορφή αρχείων WORD (.doc) και Acrobat Reader (.pdf).

_

Θεσσαλονίκη, 07 Οκτωβρίου 2014

_

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίιου

_

Τοπαλούδης Κωνσταντίνος