"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ ( 08/02/2015)
2353
post-template-default,single,single-post,postid-2353,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ ( 08/02/2015)

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Δέντρο Ζωής, για την παρουσία σας και τη  στήριξη που δίνεται απλόχερα στο σύλλογο μας. Σας ευχαριστούμε επίσης για τις ιδέες και τις προτάσεις που ακούστηκαν στη συνέλευση μας και φυσικά για την ψήφιση των δράσεων που πρότεινε το διοικητικό συμβούλιο.

Το 2014 ήταν μια πολύ ουσιαστική χρονιά για το σύλλογο πολύ αποδοτική και με αρκετές δράσεις:

1) Θεατρικές παραστάσεις με σκοπό την ενίσχυση των: Σύλλογος Συνδρόμου Down, Πνοή Ελπίδας, Ελίσα,  Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή. Παροχή διερμηνείας στη νοηματική στη Χριστουγεννιάτικη παραστάση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προς όλους τους συλλόγους και σωματεία Κωφών.

2) Επανειλλημένη εθελοντική συμμετοχή μελών του συλλόγου,  στο συσσίτιο του Σωματείου Γέροντας Παίσιος

3) Επιπλέον ενίσχυση μέσω εράνου της οικογένειας της μικρής Ελίσας

4) Συμμετοχή του Δέντρο Ζωής στη δράση που διοργανώθηκε στο σχολείο της φύσης με τίτλο «Φυσική Δόμηση- Διατροφή- Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία»

5) Συμμετοχή μελών του συλλόγου στον 3ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

6) Συμμετοχή μελών του συλλόγου στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ, που διοργάνωσε ο σύλλογος Αστέγων ΣΧΕΔΙΑ

7) Χριστουγεννιάτικη ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, Απόρων οικογενειών στο Πλαγιάρι, Τρίλοφο και Καρδιά μέσω των τριών αντίστοιχων ενορίων

8) Οργάνωση και παρακολούθηση Δωρεάν Σεμιναρίων για τα μέλη του συλλόγου με ψυχολόγους και δραματοθεραπευτές

9) Διοργάνωση Σεμιναρίου workshop – Ενεργοποίησης Ανθρώπινου δυναμικού,  «Μπορώ – Έχω Επιλογή», σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης, το «Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης» και λοιπούς συνεργαζόμενους συλλόγους,  με κύριο ομιλητή τον dr Γιάννη  Καλογεράκη

10) Συνεργαζόμενος φορέας,  το Δέντρο Ζωής,  σε συναυλία με την Ελένη Δήμου και τον Παναγιώτη Πετράκη, στο Βασιλικό θέατρο Β. Ελλάδος με σκοπό να ενισχυθούν οικονομικά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ και το ΠΑΙΔΙΚΟ  ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο

11) Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Σχολειού της Φύσης

12) Ενεργοποίηση Τράπεζας Αίματος του συλλόγου

13) Ολοκλήρωση συλλογής καπακιών για το Σύλλογο Παραπληγικών Θεσσαλονίκης

14) Προσφορά ρούχων στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα»

Όσο υπάρχει όμως όρεξη, κέφι και μεράκι και πιστέψουμε όλοι στη δύναμη των πολλών, και στο μοτο του συλλόγου μας ότι «Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το κόσμο μας», τότε ο κύκλος μας θα ανοίξει και θα μπορέσουμε να μεταδώσουμε σε όλους τις αξίες και τις αρχές που θέλουμε να έχουν τα παιδιά μας αλλά και η κοινωνία που ζούμε.

Στο ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΣ ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ 08-02-2015 θα δείτε τι συζητήθηκε στη συνέλευση, ποια είναι η ατζέντα των δράσεων μας και τις νέες προτάσεις.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι για τα μέλη που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη συνέλευση, το κανάλι επικοινωνίας είναι πάντα ανοικτό είτε μέσω μαιλ είτε μέσω τηλεφώνου με το σύλλογο για οτιδήποτε χρειαστείτε ή οποιαδήποτε πρόταση θέλετε να συζητήσουμε. Επίσης όσοι από σας θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στις δράσεις μας μπορείτε να στείλετε mail στο Δέντρο και να αναφέρετε τη δράση που θέλετε να βοηθήσετε.

Τέλος ο τυχερός στο φλουρί της πίτας μας φέτος ήταν ο Νίκος Βασιλειάδης που του ευχόμαστε υγεία, χαρά και δημιουργικότητα.

Η πίτα και τα μικρά βασιλοπιττάκια ήταν δωρεά της Αρτοχώρας από τους κους Χρήστο και Βασίλη Πατσάλα που είναι δίπλα μας και μας υποστηρίζουν πάντα με τον πιο γευστικό τρόπο. Τους ευχαριστούμε θερμά .

Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε αλλά και πολλή χαρά να ζήσουμε αυτή τη νέα χρονιά όλοι μαζί !!!