"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος – Ώρα συνάντησης – έναρξης των 5000μ‏‎
2188
post-template-default,single,single-post,postid-2188,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος – Ώρα συνάντησης – έναρξης των 5000μ‏‎

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

το σημείο συνάντησης για τον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της 18ης Οκτωβρίου, είναι στις «ΟΜΠΡΕΛΕΣ» (ύψος του Μακεδονία Παλλάς προς την πλευρά του Λευκού Πύργου) και η ώρα προσέλευσης 19.30.

Ο αγώνας για το Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. έχει ώρα και σημείο εκκίνησης, 21:15, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, θα διοργανωθεί μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο στην περιοχή του Λευκού Πύργου. Η μουσική γιορτή θα ξεκινήσει γύρω στις 22:00, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και των απονομών, με την συμμετοχή των γνωστών συγκροτημάτων Emigre, Ekmek, Kazhoo και Memphis, που θα γράψουν με το δικό τους μελωδικό τρόπο τον επίλογο σε μια αξέχαστη βραδιά.
Παρακαλείσθε να είσθε όλοι εκεί στην ώρα σας, μαζί με τα παιδάκια σας φορώντας τα μπλουζάκια του συλλόγου που θα παραλάβετε σήμερα από τον Τρίλοφο 20.30 – 22.30 κατά τη διάρκεια της έκτακτης ΓΣ μελών του Δέντρο Ζωής.