"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020
3116
post-template-default,single,single-post,postid-3116,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020

Προς :​   Όλα τα μέλη του Κοινωνικού Συλλόγου «ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ»

 

ΘΕΜΑ 1ο:  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωνικού συλλόγου «ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ», δια του Προέδρου Κωνσταντίνου Τοπαλούδη, σε εφαρμογή των άρθρων 4.7β  και 9.2η του ισχύοντος καταστατικού,  ενημερώνει τα μέλη ότι θα πρέπει να προχωρήσει εκτάκτως σε εκλογές για την ανάδειξη Ελεγκτικής Επιτροπής βραχείας θητείας (έως τον Μάιο του 2020) που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020 στο γραφείο του Συλλόγου, στο Πλαγιάρι, ώρα ενάρξεως την 20:00 μ.μ. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας του συλλόγου.

Η εκλογική διαδικασία έχει ως ακολούθως:

 

Α) Η εκλογή διεξάγεται µε µυστική ψηφοφορία, βάσει ψηφοδελτίων,υπό την εποπτεία Τριµελούς Εφορευτικής Επιτροπής που εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση.

 

Β) Οποιοδήποτε µέλος του Σωµατείου υπό την προϋπόθεση ότι είναι εντάξει στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το σωματείο, δικαιούται να υποβάλει υποψηφιότητα για την εκλογή του ως μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής. Επίσης, με τις αυτές χρονικές προϋποθέσεις μπορεί οποιοδήποτε  µέλος του Σωµατείου να υποβάλει υποψηφιότητα για την εκλογή του ως µέλους της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής. Είναι αυτονόητο ότι υποψήφιο μέλος σε κάποια από τις δύο θέσεις δεν είναι δυνατόν να είναι υποψήφιο ταυτοχρόνως και στις δύο.

 

Γ) Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται εγγράφως (και με e-mail) προς τον Γραµµατέα µέχρι την 12.00 μμ της προηγουµένης της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσµίας το Διοικητικό Συµβούλιο καταρτίζει το ψηφοδέλτιο.

 

Δ) Κάθε µέλος δηλώνει την προτίµηση του µε σταυρό δίπλα στα ονόµατα των υποψηφίων. Οι σταυροί προτίµησης στα ψηφοδέλτια δεν πρέπει να υπερβαίνουν τον αριθµό των ελεγκτών (δηλ. 2 και 2 ως αναπληρωματικοί). Ψηφοδέλτιο που φέρει περισσότερους σταυρούς είναι άκυρο.

 

 

Θεσσαλονίκη, 26-01-2020

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίιου

Κωνσταντίνος Τοπαλούδης

ΘΕΜΑ 2ο:  ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020

 

Σας υπενθυμίζουμε, την  καταβολή της ετήσιας συνδρομής έτους 2020, για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν να είναι μέλη του «Δέντρο Ζωής» και να στηρίζουν τις δράσεις του.

 

Όσοι έχετε ήδη ανανεώσει την ετήσια συνδρομή σας, σας ευχαριστούμε θερμά,  η στήριξή σας είναι πολύτιμη.

 

Μπορείτε να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή σας που ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ το άτομο, απευθείας στην ταμία του συλλόγου κ. Καπανίδου Μαρία ή στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου (στην αιτιολογία  να αναγράφονται ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2020) :

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓ.: 6919-133421-357

IBAN: GR32 0171 9190 0069 1913 3421 357

 

 

 

«Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας!»

 

Το οραματιστήκαμε, το πιστέψαμε και το κάνουμε πράξη!

 

Μαζί, συνεχίζουμε!