"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | Η μικρή Ελίσα μας χρειάζεται!
1960
post-template-default,single,single-post,postid-1960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

Η μικρή Ελίσα μας χρειάζεται!

Η μικρή Ελίσα μας χρειάζεται!

O κοινωνικός σύλλογος Δέντρο Ζωής έχει αναλάβει να βοηθήσει ένα μικρό κοριτσάκι 4,5 χρόνων, τη μικρή Ελίσα η οποία μας χρειάζεται!

Η μαμά της Ελίσας, η Λόλα, εργάζεται στο κομμάτι της καθαριότητας, στο βρεφονηπιακό σταθμό » Σχολειό της Φύσης», στον Τρίλοφο/Θεσσαλονίκης και ο σύζυγός της Νίκος είναι άνεργος. Η Ελίσα, αντιμετωπίζει, δυστυχώς, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να φύγει στο εξωτερικό (συγκεκριμένα στην Ιταλία), για θεραπεία και πιθανή χειρουργική επέμβαση, στις 6 Μαΐου 2014.
Έχουν δημιουργηθεί 3 όγκοι με θρομβώσεις στην περιοχή της παρειάς, στην παρωτίδα, που είναι πολύ επικίνδυνες διότι υπάρχει ενδεχόμενο παράλυσης, εξαιτίας του ότι είναι το σημείο όπου περνούν όλα τα νεύρα του προσώπου.

Το ΔΣ του Κοινωνικού Συλλόγου Δέντρο Ζωής, ενημερώθηκε πρόσφατα για το θέμα από τους γονείς της μικρής και σε έκτακτη συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες ενέργειες τις οποίες παραθέτουμε κάτωθεν, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται για την Ελίσα.

Όλες οι συνδρομές μελών του συλλόγου Δέντρο Ζωής του 2014 θα δοθούν στην οικογένεια. Τα έσοδα μιας από τις 3 θεατρικές παραστάσεις ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ, που διοργανώνει ο κοινωνικός σύλλογος Δέντρο Ζωής σε συνεργασία με την εθελοντική θεατρική ομάδα γονέων του Σχολειού της Φύσης, θα προσφερθούν προς ενίσχυση της οικογένειας. Η θεατρική παράσταση θα λάβει χώρα το Σάββατο 31 Μαίου στις 18.00 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ στην Περαία και η τιμή εισιτηρίου για μικρούς και μεγάλους είναι 7 ευρώ.

Το θέμα έχει κοινοποιηθεί επίσης στο facebook (https://www.facebook.com/dentrozoisorg), στέλνονται e-mail σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε αλλά και σε διάφορους φορείς και επιχειρήσεις.

Έχουν ήδη αρχίσει να προσφέρονται χρήματα στο σύλλογο και από μέλη του Δέντρο Ζωής  και από ανθρώπους εκτός συλλόγου, που έχουν ενημερωθεί ως ανωτέρω αλλά και να κατατίθενται δωρεές προς το σύλλογο στον τραπεζικό του λογαριασμό:

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ
ΑΡ.ΛΟΓ.: 9800 7928 130

IBAN: GR54 0150 1040 0000 9800 7928 130

Ας δείξουμε έμπρακτα την ευαισθητοποίηση και την αλληλεγγύη μας στη μικρή Ελίσα και ας συνεισφέρουμε στο δύσκολο αγώνα αυτής της οικογένειας όπως μπορεί ο καθένας, ώστε να αποδείξουμε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ιδιαίτερα για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας!