"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | «Διαχείριση των αλλαγών στην οικογένεια» – Σεμινάριο με την Ιωάννα Μπλέκα στις 4 Απριλίου 2014
1900
post-template-default,single,single-post,postid-1900,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

«Διαχείριση των αλλαγών στην οικογένεια» – Σεμινάριο με την Ιωάννα Μπλέκα στις 4 Απριλίου 2014

Αγαπητά μέλη του συλλόγου, σας προσκαλούμε στο σεμινάριο με ομιλήτρια την κ. Ιωάννα Μπλέκα που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή 04/04 και ώρα 20.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Τριλόφου (παλιό Δημοτικό σχολείο, δίπλα στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου).

Το θέμα του σεμιναρίου είναι:

«Διαχείριση των αλλαγών στην οικογένεια»

Η οικογένεια είναι ένα ζωντανό και εξελισσόμενο σύστημα, που καλείται συνεχώς να προσαρμόζεται στις νέες προκλήσεις της καθημερινότητας. Κάθε οικογένεια στον κύκλο ζωής της, έρχεται αντιμέτωπη με απαιτήσεις για μικρές ή μεγάλες αλλαγές, που προκύπτουν είτε από προσωπικούς είτε από κοινωνικούς παράγοντες. Στο σεμινάριο αυτό θα συζητήσουμε για το πως μπορούμε να διαχειριστούμε την εκάστοτε «κρίση» στην οικογένεια, για τις ανάγκες των παιδιών και για το πως μπορούμε παρά τις αλλαγές να διατηρήσουμε την «κανονικότητα» εντός της οικογένειας και να προσαρμοστούμε ανώδυνα στις νέες συνθήκες.

Ιωάννα Μπλέκα
Ψυχολόγος MSc – Οικογενειακή Θεραπεύτρια

 

Η είσοδος για τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου «Δέντρο Ζωής», είναι ελεύθερη. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το σύλλογο, μέσω mail, στοinfo@dentrozois.org, για τη συμμετοχή σας μέχρι τις 2/4/2014.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!

 

* Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πρόσκληση σε μορφή εικόνας.

«Διαχείριση των αλλαγών στην οικογένεια» - Σεμινάριο με την Ιωάννα Μπλέκα στις 4 Απριλίου 2014