"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | « Άσκηση στη Θετική Ματιά » – Σεμινάριο με την Ιωάννα Μπλέκα στις 24-04-2014
1967
post-template-default,single,single-post,postid-1967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

« Άσκηση στη Θετική Ματιά » – Σεμινάριο με την Ιωάννα Μπλέκα στις 24-04-2014

Αγαπητά μέλη του συλλόγου, σας προσκαλούμε στο σεμινάριο με ομιλήτρια την κ. Ιωάννα Μπλέκα που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή 25/04 και ώρα 20.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Τριλόφου (παλιό Δημοτικό σχολείο, δίπλα στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου).

Το θέμα του σεμιναρίου είναι:

« Άσκηση στη Θετική Ματιά »

Πως μπορούμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τόσες δυσκολίες στην καθημερινότητά μας; Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η αισιοδοξία μαθαίνεται αλλά χρειάζεται συστηματική και επίμονη εξάσκηση. Στο σεμινάριο αυτό θα εξασκήσουμε λοιπόν τον θετικό τρόπο σκέψης μας και θα προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα από μία άλλη οπτική, που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε και τον τρόπο που βιώνουμε τις καταστάσεις γύρω μας.

Ιωάννα Μπλέκα
Ψυχολόγος MSc – Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Η είσοδος για τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου «Δέντρο Ζωής», είναι ελεύθερη. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το σύλλογο, μέσω mail, στο info@dentrozois.org, για τη συμμετοχή σας μέχρι τις 2/4/2014.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!

* Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πρόσκληση σε μορφή εικόνας.

Άσκηση στη Θετική Ματιά