"ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" Κοινωνικός Σύλλογος | «Δέντρο Ζωής «-Δωρεά ηχοσυστήματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλαγιαρίου
3061
post-template-default,single,single-post,postid-3061,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed

Νέα & Δράσεις

«Δέντρο Ζωής «-Δωρεά ηχοσυστήματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλαγιαρίου

Το «Δέντρο Ζωής» προσπαθώντας να συνδράμει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και σε συνέχεια της προσφοράς του  με την ανακατασκευή της θεατρικής σκηνής του Πολιτιστικού Κέντρου Πλαγιαρίου τον Ιούλιο του 2016, ο σύλλογος κατά το μήνα Σεπτέμβριο του 2018, προέβει στην αγορά και τοποθέτηση νέου ηχοσυστήματος στην αίθουσα χορού του Πολιτιστικού Κέντρου Πλαγιαρίου σε αντικατάσταση του παλαιού που δε λειτουργούσε σωστά, ως δωρεά, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία μαθημάτων χορού των παιδιών.

Προτεραιότητα έχουν τα παιδιά και κάθε άλλη ευαίσθητη κοινωνικο-οικονομική ομάδα. Το ασταθές οικονομικό περιβάλλον έχει διαβρώσει τις αξίες της κοινωνίας μας, με αποτέλεσμα να ατονήσει η θέληση αυτών των ομάδων να κινητοποιηθούν και να διαφοροποιηθούν. Με τις δράσεις μας προσδοκούμε την επανεκκίνηση, τόσο σε τοπικό και οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ψυχικό.
Κοινός παρονομαστής για όλους είναι η ανάγκη της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικά οφέλη και να αψηφούν την κούραση και τον περιορισμό του «πολύτιμου» προσωπικού τους χρόνου.

Γιατί μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!